Állapotfelmérés, függőség kezelés, párkapcsolati tanácsadás

Állapotfelmérő (online is)

Az állapotfelmérő során, átfogó képet alkotunk a kliens egészségügyi, mentális és fizikális állapotáról. Ez az első lépés a változás útján, amely segítségével, ránézünk a függőség által érintett területekre, a kliens és a csládtagok szerepére, majd ezeknek tükrében felállítunk egy felépülési tervet és felkínálunk több lehetőséget az érintett(ek) számára.

Egyéni esetkezelő konzultáció (online is)

Az egyéni konzutáció során, lépésről lépésre haladva tárjuk fel a múltbéli sérüléseket, traumákat, örökölt viselkedési mintákat. A lényeg, hogy pár alkalom elteltével, átfogó képet kapj önmagadról, a családod szerkezeti felépítéséről és szerepeiről. Ahogy megismered ömagad és megérted, hogy a föggőséged milyen tőről fakad, attól a pillanattól kezdve már egy új szintre lépünk és elkezdjük beépíteni a mindennapjaidba a változást elősegítő elemeket. Ajánlott konzultációk száma: 6-12

konzultáció

Családi konzultáció hozzátartozókkal (online is)

Mit tehet egy aggódó édesanya, testvér, szülőpár, nevelőapa, barátnő, vőlegény, nagymama? Sokkal többet, mint azt gondolnád! Az elmúlt évek során több olyan hozzátartozóval dolgoztam együtt, akik a fenti kérdésre azt a választ adták, hogy "Tehetelen vagyok vele szemben." Vele szemben valóban tehetetlen vagy, de ha a segítségemmel egy irányba fordulsz vele egy előre megtervezett stratégia mentén, akkor évekkel lerövidítheted az ő aktív szerhasználatát vagy viselkedési addikcióját (pl. online játék). A családnak óriási szerepe van a szenvedélybeteg kliens felépülésében. Ha a család együttműködő és nyitott a változásra, az már fél siker. Persze az is előfordul, hogy a hozzátartozó egyedül marad a problémájával, hiszen egy édesanya vajon kivel tudná megbeszélni, hogy probléma van a gyermékevel? Ebben az esetben is keress bizalommal és segítek neked, hogy ne egyedül hordozd ezt a hatalmas terhet!

Párkapcsolati coaching/tanácsadás (online is)

A párkapcsolati tanácsadásnak számos előnye van. Egy kapcsolati tanácsadóval együttműködve té és partnered, felfedezhetitek kapcsolatotok és személyes interakcióitok átfogó képét. Biztonságos teret nyerhetek viselkedési mintáitok felfedezéséhez egyénileg és párként egyaránt. Megtalálhatjátok a módját annak, hogy jobban tudatában legyetek tetteiteknek és döntéseiteknek.

A párkapcsolati tanácsadást a beszélgetésterápia egy fajtájának tekintjük, amely lehetővé teszi, hogy a párkapcsolatban élő mindkét fél biztonságos és privát környezetben beszélhessen problémáiról és érzéseiről. Ha beszélünk problémáinkról, jobban megérthetjük önmagunkat, útmutatásokkal pedig gyakran olyan változtatásokat hajthatunk végre, amelyek javítják mindennapi életünket és kapcsolatainkat.

Ha szeretnél változtatni az életeden, vagy egy hozzátartozódnak van szüksége segítségre, foglalj időpontot vagy hívj bártan!